Kavuşma Büyüsü Duası

Kavuşma Büyüsü Duası

Kavuşma Büyüsü Duası En etkili kavuşma duaları olduğu gibi kavuşmak için yapılan farklı yöntemlerde vardır. Büyü dışında farklı tılsım etkili uygulamalarına yer verilmiştir. Bir takım sebeplerden ötürü sevdiğiniz kişiden uzak ayrı kalmış olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sorunu çözmek adına etkili kavuşma duaları ve farklı yöntemler devreye girebilir.

Elbette işinin ehli bilir kimseler tarafından hazırlanan etkili çalışmalar olumlu neticeler vermektedir. Ancak dilerseniz siz kendiniz de kavuşma duaları veya suresi okuma yapabilirsiniz. Sevdiğine kavuşmak için dua 5 gün okunup tesirini gösteren muazzam etkili dualardan biridir. Aşık etme ve bağlama dualarının aksine lafızlarla ya da esmalarla yapılmaz. Her gün farklı bir Kuran suresinin farklı sayıda okunması ile uygulanır. Dua ile ilgilenen ulema alimleri bu dua sayesinde sevdiğine kavuşan çok sayıda insanın rivayetini nakletmişlerdir. Yüzyıllardır en fazla okunan ve tesirlerine bizzat şahit olunan bir dua olarak kabul görmüştür. Eski el yazması eserlerde sıkça geçmesine rağmen son dönem dua kitaplarında geçmemektedir. Daha çok sözlü olarak kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır. Sabah namazını müteakiben 4 rekat nafile namazı kılınır. Namazdan sonra duanın ilk günü olması hasebiyle mukaddime okunur.

Mukaddime, giriş manasına gelir ve duanın niyet kısmıdır. Duanın niyet kısmı şu biçimdedir: “Ya Vedud, sevilmeye layık varlıkların en yücesi sensin. Bizim gönüllerimize merhamet ve sevgi hislerini koyan da sensin. Sen hakim olansın, sen kadir olansın. Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde sakladıklarımızı da bilirsin. Ya Rabbim, gönlümdeki sevdadan da hiç şüphesiz ki haberdarsın. Onu bana hayırlara vesile olacak bir eş kıl. Bize tertemiz nesiller bahşet. Sen duaları hakkıyla işitensin. Rahman ve Rahim olan sensin. Amin” Bu mukaddimeden sonra Cuma suresi art arda 4 defa okunur. Yani cuma sabahı duaya Cuma suresi ile başlanmıştır ve duanın kalan günleri kadar sure okunmaktadır ki diğer günler de cumanın hayrı nispetinde hayırlı olacaklardır.

askbuyusuduasi

2 comments

  1. Saygıdeğer hocamın hürmetle ellerinden öpüyorum. Bugün harmura celbinde 16 ncı gün ve benim işim tamam oldu. Hocam daha okumasını bile yapmadan benim işlem tesir etmeye başladı. Her insanda farklı etkiler olacağını burak bey söylemişti ve bende bu şekilde oldu. O kadar iyi bir gelişme ki benim için bu durum karşısında çok heyecanlandım. Varsa yoksa medyum burak hocadır gerisi boş bana göre çok memun kaldım size de tavsiye ederim canlar.

  2. Kavuşturma büyülerini çok araştırdım. Askere giden erkek arkadaşım ile bir sorun olmadan allahım bizi kavuştursun diye her gün dua ettim. Sonra da Burak hocaya kavuşturma tılsımı yaptırdım. Kısa sürede etkisini gördüm. Sevgilim henüz 2 aylık askerdi. 3 ay sonra tezkeresini aldı kısa dönemdi. Allah razı olsun hocam sizden

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

wp-puzzle.com logo